Selecteer een pagina

Begeleiding arbeidskrachten

Begeleiding van Poolse residenten

Veel ervaring hebben we opgedaan met onze collega organisatie Pomoc Holandia met het begeleiden van Poolse arbeiders. Wij helpen Poolse arbeidskrachten die met vragen rondlopen zowel in privésferen of die met het werk te maken kunnen hebben. 

Begeleiding voor uw medewerkers in dienst?

Huidige werknemers onder de hoede nemen die ook niet via Resident Work zijn geplaatst. Uw personeel is uw kapitaal. U heeft er veel voor over, maar niet alles. Personeel kan immers een zware kostenpost zijn. Er zijn gelukkig slimme manieren om te besparen op personeelskosten.

Veel ondernemers uit het mkb en grootbedrijven hebben onvoldoende tijd of geld om in slagvaardig personeel te investeren. Maar bedrijven die hun mensen fit, energiek en gemotiveerd willen houden kunnen beroep doen op het begeleidingsbureau Pomoc Holandia uit Tilburg. De Cliënt Adviseurs nemen veel ongepland werk uit uw handen. Zo begeleiden zij de (nieuwe) werknemers in het:

  • Huisvesting
  • Administratieve zaken
  • Gezinsbegeleiding
  • Jeugdbegeleiding
  • Trainingen
  • Workshops
  • Taallessen
  • Financiële zaken
  • Overig, maatwerk

De Cliënt Adviseurs van Pomoc Holandia kunnen goed luisteren, open vragen stellen, doorvragen, feedback geven en samenvatten wat er leeft onder uw medewerker(s).

Ontzorgen van werkgever

Waar nodig worden belangrijke informatie en voorschriften door ons bedrijf vertaald en duidelijk gecommuniceerd. Als er diploma’s nodig zijn om het werk uit te voeren, selecteren we op basis daarvan onze medewerkers of geven ze het opdracht om het vereiste diploma te behalen en helpen we hen bij het behalen ervan. We garanderen ook, dat wij en onze mensen altijd klaar staan om te assisteren bij verschillende arbeid gerelateerde vraagstukken.

Unieke werkwijze

Zoals de ondernemer, de medewerkers en vooral de gewone mensen geloven wij ook in het management op basis van motivatie en stimulatie. Het werk is meer dan alleen werk. We brengen gewoonlijk 8 uur van onze dag door op het werk. Het is in feite een belangrijk onderdeel van ons leven, dus is het belangrijk, dat we ons er goed in voelen en deze activiteit met veel bereidheid en passie uitvoeren!

Daarom bezoeken onze begeleiders u als inlener om het verrichte werk te bespreken, onze uitzendkrachten positief te motiveren en zo de productiviteit en kwaliteit te optimaliseren. Tevreden mensen vormen de basis van productieve processen.

Als de hele “ketting” continu en soepel verloopt, dan wordt en blijft het werk leuk!

Loopbaanbegeleiding

Onze loopbaanbegeleiding wordt aan Pomoc Holandia uit Tilburg uitbesteed. Pomoc Holandia helpt werkgevers en werknemers met maatwerk naar een duurzaam resultaat, gebruik makend van de expertise van ervaren begeleiders en coaches. Met jarenlange expertise en doelgerichte dienstverlening begeleiden zij het personeel, waar van toepassing, ook buiten de werkvloer.

Onze begeleiding wordt mede mogelijk gemaakt door Pomoc Holandia