Begeleiding

Wij hebben een diverse hulppakketten voor Poolse residenten in de Nederland. Deze pakketten bieden hulp in zowel privésferen als in professionele omstandigheden. 

Werknemers begeleiding

Wij begeleiden werknemers in administratieve zaken, financiële zaken, huisvesting, gezondheid, gezinssituatie, trainingen, taallessen en opmaat begeleiding.

Re-integratie

Ons full service re-integratiebureau begeleidt werkgevers en werknemers bij re-integratietrajecten. Met een korte doorlooptijd, persoonlijke benadering en deskundige adviseurs. 

Maatschappelijke ondersteuning

Gaat het om schulden, opvoeding, problemen op school, op het werk of problemen met instanties. Pomoc Holandia helpt bij alle maatschappelijke en sociale problemen.

Ons aanbod voor de cliënten:

Komt u uit Polen en verblijft u tijdelijk of permanent in Nederland? Heeft u in Nederland gewoond, maar nu niet meer en heeft u in het verleden problemen opgelopen die nog steeds spelen? Heeft u een probleem waar u zelf niet uitkomt? Neem contact op met Pomoc Holandia voor hulp en advies.

Wij helpen Poolse volwassenen én gezinnen in regio’s: Tilburg, Breda, Waalwijk, Eindhoven (vanuit hoofdvestiging Tilburg), Utrecht (vanuit vestiging regio Utrecht). Onze hulp is voordelig en altijd dicht bij u in de buurt.

 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Gaat het om schulden, opvoeding, problemen op school, op het werk of problemen met instanties. Pomoc Holandia helpt bij alle maatschappelijke en sociale problemen. We ondersteunen kinderen en volwassenen in het kader van de Jeugdzorg en WMO. Wij helpen u graag met ondersteuning, advies, informatie, maar ook met:

Basis begeleiding

  • Administratieve dienstverlening
  • Coaching
  • Financiële hulpverlening
  • Juridische hulp

Jeugdzorg

Maatschappelijke ondersteuning

Re-integratie

Werknemers begeleiding

Zorgbegeleiding

Zwangerschap en Bevalling

l

Meld uw organisatie bij ons aan en we zullen u zo snel mogelijk contacteren.