Selecteer een pagina

Facilitaire diensten

Resident Work focust zich op de vakspecialisten die zich in hebben bekwaamt hun beroep tot het best haalbare uit te voeren. Wij zijn daarom trots op hun. Zij het onze schilders of onze schoonmakers, zij hebben allemaal hart voor hun zaak. 

Schoonmaak diensten

Schoonmaken kunnen onze collega’s als geen ander. Want wij selecteren alleen degenen die voor dit vak echt gekozen hebben. 

Dienstverlening

Wij bieden u standaard tot schoonmaakwerk op maat met de juiste vakkundigheid. Onze dienstverlening stemmen we af op uw behoeften en gebouw specifieke eigenschappen. Zo krijgt u schoonmaak op maat.

Passende oplossingen

Schoonmaken kan op verschillende manieren; van inspanningsgericht tot resultaatgericht, van dagschoonmaak tot nachtschoonmaak. Wij zijn daarom uw partner in schoonmaak en zoeken de juiste schoonmaker die bij de werkzaamheden past.

Facilitair personeel

Werken in een frisse en schone omgeving, wie wil dat niet? Schoonmaken kunnen onze collega’s als geen ander. Want wij selecteren alleen degenen die voor dit vak echt gekozen hebben. Wij bieden u standaard tot schoonmaakwerk op maat met de juiste vakkundigheid. Onze dienstverlening stemmen we af op uw behoeften en gebouw specifieke eigenschappen. Zo krijgt u schoonmaak op maat.  

Schoonmaken kan op verschillende manieren; van inspanningsgericht tot resultaatgericht, van dag schoonmaak tot nachtschoonmaak. Wij zijn daarom uw partner in schoonmaak en zoeken de juiste schoonmaker die bij de werkzaamheden past. Geïnteresseerd geraakt? Wij wachten op uw bericht of telefoontje.