Onze arbeidskrachten

Wie is Resident Work

Resident Work mag een jonge organisatie zijn, maar haar wortels reiken jaren terug. De oprichters van Resident Work zijn tevens de oprichters van Pomoc Hollandia. Een begeleidingsinstituut voor Polen in Nederland. Zo zijn er directe lijnen met overheidsinstellingen en andere organen die voor Resident Work het mogelijk maken om een zeer grote groep Polen te bereiken. Poolse arbeidskrachten zijn, gezien onze achtergrond, een specialiteit. Echter werken wij ook met arbeidskrachten met een andere achtergrond.

Polen in Nederland

De Poolse arbeidskrachten die wij voor u werven en selecteren hebben allen een ding gemeen, namelijk: ze wonen al een geruime tijd in Nederland, hun kinderen gaan naar de Nederlandse onderwijsinstellingen. Met andere worden, men heeft zich voorgenomen om in Nederland te vestigen en een bestaan op te bouwen.

Het Netwerk

Ons netwerk met Poolse professionals is een van de grootste in Nederland. Sterker nog, onze netwerken worden ook gebruikt door andere uitzendbureaus om goede kandidaten te vinden. Dit zal tevens blijven, want wij vinden dat iedereen recht heeft om een leuke baan. Het gaat uiteindelijk erom dat de werkzoekenden en de werkgevers een goede match vinden.

Stel je vraag hier