Over ons

Oorsprong

Resident Work mag een jonge organisatie zijn, maar haar wortels reiken jaren terug. De oprichters van Resident Work zijn tevens de oprichters van Pomoc Hollandia. Een begeleidingsinstituut voor Polen in Nederland. Zo zijn er directe lijnen met overheidsinstellingen en andere organen en netwerkpen die voor Resident Work het mogelijk maken om een zeer grote groep Polen te bereiken.

Polen in Nederland

De Poolse arbeidskrachten die wij voor u werven en selecteren hebben allen een ding gemeen, namelijk: ze wonen al een geruime tijd in Nederland, hun kinderen gaan naar hier naar school. Met andere worden, men heeft zich voorgenomen om in Nederland te vestigen en een bestaan op te bouwen. De naam Resident Work zegt veel over hoe onze organisatie eruit ziet. We hebben voornamelijk mensen uit Polen en overige Oost-Europese landen in dienst die in Nederland een bestaan aan het bouwen.

Groeien

Voor ons tellen niet alleen onze omzet en onze zakelijke belangen, voor ons is het net zo belangrijk om uw bedrijf bij alle personele processen te ondersteunen. De groei van uw organisatie en die van uw mensen is de missie waarvoor wij willen streven.

Sectoren

Wij beperken ons niet alleen tot magazijn- en productiemedewerkers, mocht u interesse hebben in inzet van de flex medewerkers in een andere gespecialiseerde branche, dan kunnen wij u hier ook bij helpen! Speciaal voor u en op uw verzoek zijn wij in staat om voldoende gekwalificeerd personeel te plaatsen, zoals schoonmakers, verpleegkundigen of zelfs mensen met een hoge medische opleiding!

Met andere woorden: met Resident Work weet je zeker, dat de klus correct en snel geklaard wordt, zorgeloos en van niveau niveau!

Samenwerking met overheidsinstanties

Ook de suggesties van de Belastingdienst, UWV en SZW, waarmee Resident Work zeer regelmatig contacten mee heeft, worden continu gebruikt. Hierdoor kan de nieuwe wet- en regelgeving direct in ons beleid worden geïmplementeerd om onze bedrijfsvoering te optimaliseren en de medewerkers betere en betrouwbaardere werkstandaarden te garanderen.

Stel je vraag hier