Selecteer een pagina

Over ons

Een detacheringsbureau

Een detacheringsbureau bemiddelt tussen vraag en aanbod. Het aanbod bestaat uit (hoog-) opgeleide professionals binnen verschillende vakgebieden. Zij staan onder contract bij het detacheringsbureau, maar gaan op opdrachtbasis aan de slag bij opdrachtgevers. Interim professionals zijn inzetbaar bij specialistische vraagstukken. Het detacheringsbureau investeert daarom veel in opleiding en training van zijn interim professionals.

Groeien

Voor ons tellen niet alleen onze omzet en onze zakelijke belangen, voor ons is het net zo belangrijk om uw bedrijf bij alle personele processen te ondersteunen. De groei van uw organisatie en die van uw mensen is de missie waarvoor wij willen streven.

Sectoren

We richten ons op Sociaal domein in de breedste zin van het woord.

Met andere woorden: met Resident weet je zeker, dat de zaak correct en snel opgepakt wordt, zorgeloos en van optimaal niveau!

Samenwerking met overheidsinstanties

Ook de suggesties van de Belastingdienst, UWV en SZW, waarmee Resident Work zeer regelmatig contacten mee heeft, worden continu gebruikt. Hierdoor kan de nieuwe wet- en regelgeving direct in ons beleid worden geïmplementeerd om onze bedrijfsvoering te optimaliseren en de medewerkers betere en betrouwbaardere werkstandaarden te garanderen.

Stel je vraag hier