Selecteer een pagina

Recruitment

Werving & Selectie + Detacheren

Onze selectiecriterium bestaat uit een tal basisprincipes die voor typerend zijn voor Resident Work. Wij willen u de krachten aanbieden die voor u het verschil kunnen maken. Daarom dienen al onze krachten woonachtig te zijn in de omgeving van hun werk en de Nederlandse taal tot een bepaalde hoogte machtig te zijn. Daarnaast hebben we in Pomoc Holandia een erkend leerbedrijf op het gebied van Sociaal werk inclusief de Jeugdzorg. 

Wellicht is het bij u bekend dat veel Polen in Nederland hoogopgeleid zijn. Deze groep is sterk vertegenwoordigd binnen de netwerken die wij beheren. Bij aanvragen van specialistische aard, zijn wij in staat u te helpen de perfecte kandidaat te vinden. Tevens kunnen we kandidaten loopbaanbegeleiding aanbieden. Wij bieden u dus een totaalpakket aan dat ervoor zorgt dat u voort kan bouwen aan uw onderneming met de juiste bezetting van personeel. 

Onze manier van selecteren zorgt ervoor dat u met een gerust hart een kandidaat van ons inleent of in dienst neemt. Want de stabiliteit en een bijpassende begeleiding van de kandidaat betekent voor u minder zorgen. Alleen op deze manier kunt u uw bedrijf efficiënt en productief runnen en u concentreren op uw kernactiviteiten.

Stel je vraag hier