Selecteer een pagina

Beveiliging op uw locatie

Wij hebben diverse vakspecialisten in onze projectteams zitten. Onze teamsamenstelling bestaat uit onder andere beveiligers, hoofdbeveiligers, baliemedewerkers, hosten en hostessen,  facilitair personeel.

Inlenen

Onze vakspecialisten kunt ook tijdelijk inlenen. Benieuwd naar deze dienst? Neem dan snel contact met ons.

Projecten

Besteed u liever het hele project bij ons uit? Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons sales en projectmanagement vertellen u graag meer hierover. 

Sеcurity oplossingen

Voor al u security gerelateerde vraagstukken bieden wij u de perfecte oplossing. Ons team vakspecialisten is u graag van dienst. 

Projecten

Onze projectmanagers en vakspecialisten pakken uw projecten vakkundig aan. Onze lange ervaring in de beveiliging en flexibiliteit zorgt ervoor dan wij de juiste partner zijn voor uw projecten.

Security

Onze vakspecialisten hebben de nodige vakkennis in huis om uw security opdrachten structureel tot een mooi resultaat te brengen. Daarnaast zijn onze specialisten zeer klantvriendelijk en herkenbaar gekleed.  

Service

Ook in noodgevallen kunt u op ons rekenen. Wanneer de nood hoog is en u dient snel geholpen te worden dan staat Resident Work paraat

Meld uw opdracht aan ons en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren.

Meld je als vakspecialist bij aan ons en wij zullen je zo snel mogelijk contacteren.