Selecteer een pagina

Vakspecialisten beveiliging

Vakspecialisten

Wij bieden in Nederland wonende Beveiliging zelfstandigen en vakspecialisten de mogelijkheid aan om via ons platform in projectverband opdrachten uit te voeren. Deze samenwerking wordt contractueel vastgelegd, inclusief de afspraken betreffende werkzaamheden.

Tijdelijk inlenen

Wij hebben diverse vakspecialisten in onze projectteams zitten. Onze vakspecialisten kunt ook tijdelijk inlenen. Benieuwd naar deze dienst? 

Projectuitbesteding

Security oplossingen 

Kwaliteit borging

Onze service en kwaliteit die wij nastreven bereiken we door de gemaakte afspraken en contracten na te komen en controle uit te voeren op ons opgeleverd werk.

Ons teamsamenstelling

Wij hebben diverse vakspecialisten in onze projectteams zitten. Onze teamsamenstelling bestaat uit:

  • Beveiligers
  • Hoofdbeveiligers
  • Projectmanagers
  • Baliemedewerkers
  • Hosten en Hostessen
  • Facilitair personeel

Aansturing beveiligers

Vooraf aan het project ondertekenen wij samen met uw een projectovereenkomst. Hierin staan genoemd de onderlinge afspraken en tevens hoe en door wie onze teamleden worden aangestuurd. Zowel u als onze teamleden krijgen een vast contactpersoon aangewezen gedurende een project.

Ons team beveiligers wordt voor algemene zaken aangestuurd door onze planner. En op het werk begeleid door de projectmanager en of de hoofdbeveiliger, afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Meld uw opdracht aan ons en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren.

Meld je als vakspecialist bij aan ons en wij zullen je zo snel mogelijk contacteren.