Selecteer een pagina

Resident Work is dé detacheerder in de sociale sector. Pomoc Holandia is de sociale dienstverlener op het gebied van de Jeugdzorg en Maatschappelijke begeleiding en Ondersteuning. Al 7 jaar houdt Pomoc Holandia de sociale sector in de regio Hart van Brabant scherp, omdat die te belangrijk is om stil te vallen. Dat doet Pomoc Holandia met de professionals die zich dagelijks inzetten binnen de jeugd- en maatschappelijke zorg. De sociale partners geven Pomoc Holandia daarnaast hun vertrouwen om de casussen door hun professionals in te laten vullen. Wat deze belangrijke casussen zijn en wat voor professionals er bij Pomoc Holandia werken? Daar vertellen ze zelf graag meer over!

Samen in combinatie

Samen in combinatie van Pomoc Holandia en Resident Work zorgen we voor de werving, selectie en detachering voor tijdelijke en langdurige projecten o.a. binnen de Sociale zorg. De mensen van Resident Work geven frisse energie aan belangrijk werk. Werken in de sociale sector betekent werken in een sector die ertoe doet. We houden deze sector draaiende door snel in te spelen op veranderende omstandigheden en tijdelijke oplossingen te bieden. Dat doen wij samen in onze combinatie van Pomoc Holandia + Resident Work. Want iedere organisatie en/of instantie heeft een begeleider nodig, een organisatie draait pas goed wanneer er voldoende geschoold en ervaren personeel is en ook de gemeenten of overheden functioneren niet zonder goede professionals.

Onze mensen

De oplossing die wij bieden is mensenwerk, en wordt ingevuld door onze professionals. Mensen die houden van hun werk, kennis van zaken hebben en geloven in werk dat ertoe doet. Al onze medewerkers zijn voldoende opgeleid en spreken Nederlands en Engels en/of Duits en/of Frans en minstens 1 andere (Oost-Europese) taal. We bieden deze professionals flexibiliteit in hun werk, maar de stabiliteit van een vaste werkgever. Wij richten ons op de administratie en zorgen ervoor dat zij zich alleen hoeven te focussen op dat wat ze het best kunnen: hun vak. Hun ambitie is ons vertrekpunt, maar de regie ligt bij henzelf.

Ons beter leren kennen?

Neem contact op https://residentwork.nl/contact/

De website van Resident Work: https://residentwork.nl/

De website van Pomoc Holandia: https://pomocholandia.nl/

Gezamenlijk adres:

D. J. Jittastraat 2 – B

5042 MX Tilburg

WESTERMARKT

Pomoc Holandia Resident Work